Twój Partner w Biznesie

Menu
Dla mediów
18 czerwca 2018, 11:08

Dolnośląski rynek gastronomiczny - sonda

Dolnośląski rynek gastronomiczny - sonda

Czy na dolnośląskim rynku HoReCa widać już przedwakacyjne poruszenie? Jakie stoją największe wyzwania przed jego przedstawicielami? Zapraszamy do obejrzenia sondy zrealizowanej podczas spotkania z cyklu Szef dla Szefów we Wrocławiu, w której wypowiadają się przedstawiciele branży gastronomicznej z Dolnego Śląska.

 

W sondzie swoimi spostrzeżeniami podzielili się:

- Joanna Grzegorczyk (Hotel Orient Palace),

- Wioletta Sobieraj (Pałac Kamieniec),

- Jarosław Olszewski (Catering Service,

- Wojciech Zawaliński (Villa Bianco Steak & Lobster),

- Mateusz Szpytma (Pałac Łagów),

- Magda Sommerfeld-Piotrowska (Restauracja Magdalenka),

- Tobiasz Herman (Studio Kulinarne Browar Mieszczański).

 

Kontakt dla mediów

Magdalena Figurna
Magdalena Figurna
Menedżer ds. PR i Komunikacji Wewnętrznej
MAKRO Cash & Carry Polska