Twój Partner w Biznesie

Menu
Dla mediów

Komunikaty prasowe

22 marca 2024

Prowadząc biznes z ODIDO, czujemy się komfortowo. Wywiad z Anną i Grzegorzem Adamczyk, właścicielami sklepu ODIDO w Gryfinie

Dogodna umowa franczyzowa, na nowo zaprojektowane wnętrze i nowoczesny szyld to główne argumenty, wskazane przez właścicieli sklepu ODIDO w Gryfinie, których zapytaliśmy o zalety dołączenia do modelu Elevate. Podkreślili również, że zawsze mogą liczyć na wsparcie doradcy, który pomaga im m.in. w doborze asortymentu i przedstawia najkorzystniejsze oferty.

więcej
20 marca 2024

Warszawska Akademia Inspiracji MAKRO ponownie otwarta

Nowoczesne centrum szkoleniowo-kompetencyjne dedykowane przedstawicielom branży HoReCa znajduje się w nowo otwartej siedzibie MAKRO Polska, przy Alejach Jerozolimskich 186 w Warszawie. Pierwszy pokaz z degustacją odbył się 20 marca. Poprowadził go m.in. Marcin Przybysz, szef kuchni w restauracji Epoka, wyróżnionej w zeszłorocznej edycji przewodnika Michelin.

więcej
19 marca 2024

Kto zdobył tytuł Najlepszej Restauracji 2024?

W tegorocznej edycji plebiscytu wzięło udział blisko 600 restauracji z 15 regionów Polski, spośród których konsumenci wyłonili 23 laureatów. Najwięcej głosów otrzymały: Restauracja & Karczma Staropolska z regionu małopolskiego Restauracja Da Vinci z regionu świętokrzyskiego oraz Restauracja Akcent z regionu pomorskiego.

więcej
7 marca 2024

Włoska kuchnia w najlepszym wydaniu. MAKRO wystartowało z ogólnopolskim cyklem „Ciao Italia”, dedykowanym klientom HoReCa.

Sieć hurtowni MAKRO Polska rozpoczęła cykl spotkań dla klientów HoReCa, poświęcony kuchni włoskiej. Firma przeprowadzi w bieżącym roku kilkanaście wydarzeń o zasięgu ogólnopolskim. Inspiracją wiosennej edycji cyklu jest nowa książka „Tutto il mare” autorstwa Giancarlo Russo oraz szefów kuchni Akademii Inspiracji MAKRO. Jesienne spotkania poświęcone zostaną innym specjalnościom kuchni włoskiej.

więcej