Twój Partner w Biznesie

Menu
Dla mediów

MAKRO Biuro Online

3 marca 2017

Niepudrowane rękawiczki nitrylowe w ofercie MAKRO

Oferta marki Horeca Select, skierowana do sektora gastronomicznego, została poszerzona o niepudrowane rękawiczki jednorazowego użytku wykonane z nitrylu. Wyróżniają się wysoką wytrzymałością na uszkodzenia mechaniczne i mogą być używane przez osoby ze skłonnością do alergii skórnych.

więcej
20 lutego 2017

,,Szef Roku” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2016, Paweł Oszczyk, szkolił laureatów ,,Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016”

Laureaci drugiego miejsca w konkursie ,,Mistrzostwa Młodych Kucharzy 2016" w dniach 13 - 19 lutego br. odbyli staż w stołecznej restauracji ,,La Rotisserie” pod okiem szefa kuchni Pawła Oszczyka. Organizatorem inicjatywy jest sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska, a partnerstwo strategiczne nad projektem objął ,,Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska”.

więcej
15 lutego 2017

,,Kobieta Szef” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2017 – Kasia Daniłowicz - poprowadziła Mikser Kulinarny w ramach programu ,,Szef dla Młodych Talentów”

10 lutego br. w Zespole Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich w Warszawie odbył się trzeci Mikser Kulinarny w ramach programu ,,Szef dla Młodych Talentów” o tematyce ,,Surf 'n' turf, czyli mięso w połączeniu z owocami morza”. Gośćmi wydarzenia były m.in. Kasia Daniłowicz, szefowa kuchni i właścicielka restauracji ,,Olszewskiego 128” we Wrocławiu oraz Malka Kafka, właścicielka sieci „Tel Aviv Urban Food”.

więcej
8 lutego 2017

Laureaci ,,Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016” odbyli staż pod okiem francuskiego szefa kuchni Alexandre Gauthier

Laureaci ,,Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016" w dniach 1 – 7 lutego br. odbyli staż we francuskiej restauracji ,,La Grenouillere” (1* Michelin), stanowiący główną nagrodę w konkursie. Organizatorem inicjatywy jest sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska, a partnerstwo strategiczne nad projektem obejmuje ,,Żółty Przewodnik Gault&Millau Polska”.

więcej