Twój Partner w Biznesie

Menu
Dla mediów

Wyniki wyszukiwania słowa kluczowego: „Wojciech Harapkiewicz"

3 października 2018

"Triki szefa kuchni" - przepis na sałatkę z ananasem flambirowanym

W tym odcinku "Trików szefów kuchni" Wojciech Harapkiewicz prezentuje technikę flambirowania. Ananas po flambirowaniu zyskuje wyrazisty smak i aromat, dzięki czemu świetnie sprawdzi się jako składnik sałatki z serem pleśniowym, sałatą frisee, chipsami ze skorżonery i owocami, doprawionej dressingiem z mango. Jak ją przygotować  krok po kroku pokazuje szef uchni restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju oraz ambasador marek MAKRO Chef, MAKRO Premium i MAKRO Professional.

więcej
30 sierpnia 2018

"Triki szefa kuchni" - jak przygotować ananasa?

Ananas to owoc pełen witamin i słodyczy, który świetnie sprawdzi się m.in. jako składnik pysznej sałatki. Jak pokroić ananasa i przygotować go z melisą oraz miodem w tym odcinku "Trików szefa kuchni" pokazuje Wojciech Harapkiewicz, szef kuchni restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju i ambasador marek MAKRO Chef, MAKRO Premium i MAKRO Professional.

więcej
13 sierpnia 2018

"Triki szefa kuchni" - przepis na labraksa ze słodką nutą (wideo)

Filet z labraksa ze skórą smażony na maśle, podany na sałatce ze słodką pulpą mango, chrupiącym fenkułem i sałatą frisee... Brzmi smacznie? Jak przygotować takie danie, pokazuje w kolejnym odcinku "Trików szefa kuchni" Wojciech Harapkiewicz - szef kuchni restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju i ambasadorem marek MAKRO Chef, MAKRO Premium i MAKRO Professional.

więcej
21 czerwca 2018

"Triki szefa kuchni" - przewodnik po ziołach (wideo)

Majeranek, rozmaryn, bazylia, oregano... W jakich daniach je stosować? Wojciech Harapkiewicz prezentuje różne zioła i ich zastosowanie w kuchni. Zapraszamy na pierwszy odcinek nowego cyklu edukacyjnego "Triki szefa kuchni" z szefem kuchni restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju i ambasadorem marek MAKRO Chef, MAKRO Premium i MAKRO Professional w roli głównej.

więcej
26 kwietnia 2018

Wojciech Harapkiewicz na okładce „MAKRO dla gastronomii”

„Nie użyczyłbym swojego nazwiska, gdybym nie był przekonany do tego projektu, bo za długo na to nazwisko pracowałem” – mówi Wojciech Harapkiewicz o swojej nowej roli ambasadora marek MAKRO Chef, MAKRO Premium i MAKRO Professional. W najnowszym wydaniu „MAKRO dla gastronomii” można nie tylko znaleźć wywiad z Harapkiewiczem, ale też jego autorskie przepisy.

więcej