Menu
Dla mediów

Twój Partner w Biznesie

 

Rynek Horeca

13 stycznia 2015

Dzieci przygotowały „Kolację mistrzów” wraz z Reprezentacją Narodową Juniorów OSKiC

W piątek, 9 stycznia br. po raz pierwszy Kuchnia Pokazowa Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości MAKRO, w której na co dzień szkolą się szefowie kuchni i pracownicy branży Horeca, uchyliła swoich drzwi przed dziećmi. Wzięły one udział w warsztacie kulinarnym prowadzonym przez szefów kuchni MAKRO wraz z kulinarną Reprezentacją Polski i laureatami 6. Edycji konkursu kulinarnego „Zgotuj Sobie Sukces”. ...

więcej
5 stycznia 2015

MAKRO współsponsorem Gault & Millau

Po raz pierwszy w Polsce ukazał się prestiżowy przewodnik Gault&Millau, który od 50 lat wyznacza trendy na kulinarnej mapie świata. Podczas gali inaugurującej przewodnik odbyło się wręczenie nagród dla najlepszych polskich szefów kuchni. Sieć hurtowni MAKRO Cash & Carry wsparło premierę przewodnika jako współsponsor. ...

więcej
12 grudnia 2014

Polscy kucharze - juniorzy wrócili z brązem z Kulinarnego Pucharu Świata w Luxemburgu

Polska reprezentacja juniorów przywiozła dwa brązowe medale z Kulinarnego Pucharu Świata w Luxemburgu. To pierwszy taki sukces w historii startów polskiej drużyny. Członkowie reprezentacji szkolili się w stołecznej Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości MAKRO, zaś co roku dołączają do niej laureaci konkursu „Zgotuj Sobie Sukces”. ...

więcej
18 listopada 2014

Uczniowie z Wrocławia i Warszawy zgotowali sobie sukces - wyniki 6. edycji ogólnopolskiego konkursu kulinarnego

W piątek, 14 listopada w Warszawie odbył się finał 6. edycji prestiżowego, ogólnopolskiego konkursu kulinarnego „Zgotuj Sobie Sukces” zorganizowanego przez firmę MAKRO Cash & Carry i Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierników. W tym roku najlepsi okazali się Igor Antoszewski i Michał Wester – uczniowie z Zespołu Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu. ...

więcej