Twój Partner w Biznesie

Menu
Dla mediów
2023-01-01

Archiwum komunikatów:

12 kwietnia 2023

Wirtualny spacer po ODIDO

Sieć hurtowa MAKRO Polska wprowadziła rozwiązania z obszaru nowoczesnej technologii. Za pomocą okularów VR oraz urządzeń mobilnych przedstawiciele sił sprzedaży mogą samodzielnie udać się na wirtualny spacer po wnętrzach sklepów ambasadorskich ODIDO bądź zaprosić do niego klientów.

więcej
23 marca 2023

Giancarlo Russo szkoli w Akademii Inspiracji

Do grona trenerów Akademii Inspiracji MAKRO dołączył Giancarlo Russo – znany propagator kuchni włoskiej w branży HoReCa. Poprowadzi on cykl warsztatów dotyczących trzech regionów kuchni włoskiej. Szkolenia skierowane są do zawodowych kucharzy i szefów kuchni. ...

więcej
21 marca 2023

Kulinarna podróż po Polsce

MAKRO Polska wystartowało z nowym cyklem edukacyjnym „Kulinarna podróż po Polsce” skierowanym do przedstawicieli branży HoReCa. Warsztaty dotyczą kuchni polskiej. Pierwsze spotkanie odbyło się 16.03.2023 w Warszawie. Kolejne spotkania odbędą się w Krakowie, Łodzi i w Poznaniu.  

więcej
20 marca 2023

Nowy kurs Manager gastronomii w ofercie Akademii Inspiracji MAKRO

Akademia Inspiracji MAKRO wprowadziła do swojej oferty szkoleniowej nowy 5-dniowy kurs dedykowany obecnym i przyszłym managerom lokali gastronomicznych. Manager gastronomii to szkolenie, które obejmuje zagadnienia dotyczące między innymi tworzenie strategii, zarządzanie finansami czy organizację pracy w lokalu gastronomiczny.

więcej
16 marca 2023

MAKRO sponsorem strategicznym konkursu Arte Culinaria Italiana

Sieć hurtowni MAKRO Polska została sponsorem strategicznym szesnastej edycji konkursu Włoskiej Sztuki Kulinarnej Arte Culinaria Italiana. W jury oceniającym uczestników zasiedli Rafał Zaręba i Michał Węcławek, Szefowie Kuchni Akademii Inspiracji MAKRO oraz Cezary Powała, Szef Kuchni Studia Kuchennego MAKRO.

więcej
2 marca 2023

Cykl Ciao Italia zakończony

Cykl edukacyjny „Ciao Italia” skierowany do przedstawicieli branży HoReCa dobiegł końca. Warsztaty dotyczyły kuchni włoskiej i odbyły się w Poznaniu, Trójmieście, Katowicach i Lublinie. Wprowadzenie poprowadziła Agnieszka Kuś – przewodniczka kulinarna, a za przygotowanie dań odpowiadali Giancarlo Russo – jeden z najbardziej znanych kucharzy w Polsce oraz Szefowie Kuchni MAKRO Polska.

więcej