Norbert Szefer to drugi stażysta w programie Szef dla Młodych Talentów, który szkolił się pod okiem Michała Grzywacza i Cezarego Powały – szefów kuchni pokazowej hali MAKRO nr 1 w Warszawie.
Norbert Szefer to drugi stażysta w programie Szef dla Młodych Talentów, który szkolił się pod okiem Michała Grzywacza i Cezarego Powały – szefów kuchni pokazowej hali MAKRO nr 1 w Warszawie.
Od marca we wszystkich halach sieci hurtowni MAKRO Polska dostępny będzie szeroki wybór jadalnych kwiatów i listków dekoracyjnych od producenta Ogrodnictwo Lawenda. W ofercie znajdą się m.in.: werbena cytrynowa, listki musztardowca, kwiaty ogórecznika oraz kwiaty i listki nasturcji.
MAKRO Polska stawia na cyfryzację i rozwija swoją aplikację na smartfony. Aplikacja MAKRO oferuje takie funkcjonalności, jak wirtualna karta klienta czy dostęp do gazetek promocyjnych.
W pracy spędzamy większą część dnia, chcemy więc dobrze się w niej czuć. Rynek pracownika sprzyja poszukiwaniu firm, które oferują przyjazną atmosferę oraz możliwość stałego rozwoju i realizowania własnych ambicji. Kandydaci sprawdzają wcześniej informacje o potencjalnym pracodawcy, np. zasięgając opinii wśród znajomych. Dobra polityka personalna może być poświadczona odpowiednimi certyfikatami. Podczas rozmowy rekrutacyjnej warto zapytać o nie pracodawcę.
Krystian Sak z Trębaczewa to pierwszy uczeń, który odbył staż w kuchni pokazowej w hali MAKRO nr 1 w Warszawie. Zwycięzca w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów mógł szlifować swój kulinarny talent pod okiem szefów kuchni Michała Grzywacza i Cezarego Powały.
Lutowy Mikser Kulinarny był pierwszym spotkaniem z cyklu Szef dla Młodych Talentów z deserami w roli głównej. Na ponad 200 uczniów szkół gastronomicznych z całej Polski czekał pokaz kulinarny Michała Kleibera z Callebaut, a także prelekcje Agaty Wojdy i Matiasa Glusmana.
Tłusty czwartek zwykle kojarzy się nam z objadaniem się lukrowanymi pączkami oraz faworkami z dużą ilością cukru pudru. Niektórzy chcą jednak przestrzegać tradycji tylko częściowo i mają ochotę zjeść tego dnia coś innego, nierzadko mniej kalorycznego. Możliwości są różne.