Twój Partner w Biznesie

Menu
Dla mediów

Komunikaty prasowe

5 lutego 2018

Już 200 produktów nowych marek własnych w MAKRO

Sieć hurtowni MAKRO Polska wprowadziła już 200 produktów nowych marek własnych dedykowanych specjalistom w gastronomii: MAKRO Chef i MAKRO Professional. Do końca 2018 roku w ofercie pojawi się jeszcze kilkaset innych produktów tych marek oraz dodatkowo kilkanaście indeksów firmowanych najnowszą marką sieci – MAKRO Premium.

więcej
2 lutego 2018

MAKRO Polska z certyfikatem TOP Employer of the Year

MAKRO Polska zdobyło prestiżowy certyfikat TOP Employer Polska 2018 i TOP Employer Europe 2018! Sieć hurtowni została uznana za jedną z firm, które najlepiej dbają o swoich pracowników. Nagrodę odebrał prezes zarządu Eric Poirier podczas uroczystej gali 1 lutego br. w hotelu DoubleTree by Hilton w Warszawie.

więcej
1 lutego 2018

MAKRO Polska rozpoczyna nowy konkurs dla szkół gastronomicznych

Sieć hurtowni MAKRO Polska w ramach projektów Szef dla Młodych Talentów i Rok Marek Własnych rozpoczyna konkurs Wyzwanie MAKRO Chefa. Inicjatywa skierowana do szkół i klas gastronomicznych ma na celu promocję kuchni tradycyjnej oraz nowych marek własnych: MAKRO Chef, MAKRO Professional i MAKRO Premium.

więcej
31 stycznia 2018

Egzotyczne mięsa w MAKRO Polska

Sieć hurtowni MAKRO Polska oferuje egzotyczne mięsa z krokodyla, strusia i kangura. Produkty z kategorii premium pozwolą urozmaicić menu restauracji i zaskoczyć gości oryginalnymi daniami.

więcej
18 stycznia 2018

Ponad 81,4 mln zł dla noworodków! Foto- i wideorelacja z 26. Finału WOŚP

26. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy zakończył się wynikiem ponad 81,4 mln zł. Pieniądze zostaną przekazane na wyrównanie szans w leczeniu noworodków. Zbiórki odbywały się w całej Polsce, również w halach MAKRO Polska. Sieć hurtowni była także partnerem produktowym inicjatyw Fundacji Klubu Szefów Kuchni w ramach finału.

więcej
16 stycznia 2018

Mikser Kulinarny z tłuszczami w roli głównej

Styczniowe spotkanie z cyklu Szef dla Młodych Talentów przyciągnęło 250 uczniów szkół gastronomicznych z całej Polski. Tematem przewodnim pierwszego w 2018 roku Miksera Kulinarnego były tłuszcze.

więcej