Tematem przewodnim ostatniego Miksera Kulinarnego było surf and turf, czyli połączenie wołowiny i owoców morza. W edukacyjnym spotkaniu z cyklu Szef dla Młodych Talentów udział wzięło 270 uczniów szkół gastronomicznych.
Tematem przewodnim ostatniego Miksera Kulinarnego było surf and turf, czyli połączenie wołowiny i owoców morza. W edukacyjnym spotkaniu z cyklu Szef dla Młodych Talentów udział wzięło 270 uczniów szkół gastronomicznych.
Z dniem 1 marca br. stanowisko Dyrektora Pionu Personalnego i Członka Zarządu w MAKRO Polska objęła Katarzyna Kosel. Będzie ona odpowiadać za politykę personalną ogólnopolskiej sieci hurtowni.
Owoce morza są bardzo dobrym źródłem wysoko przyswajalnego białka. Zawierają też dużo pierwiastków potrzebnych do funkcjonowania naszego organizmu. Polacy zdają się patrzeć na te morskie mięczaki i skorupiaki coraz przychylniejszym okiem, choć zdarzają się błędy w ich przyrządzaniu.
Sieć hurtowni MAKRO Polska zdobyła nagrodę „Retailer of the Year 2017 – Wybrany przez dostawców” w kategorii Hurtownicy i Dystrybutorzy. To jedyne na rynku wyróżnienie przyznawane sieciom handlowym przez dostawców.
Norbert Szefer to drugi stażysta w programie Szef dla Młodych Talentów, który szkolił się pod okiem Michała Grzywacza i Cezarego Powały – szefów kuchni pokazowej hali MAKRO nr 1 w Warszawie.
Od marca we wszystkich halach sieci hurtowni MAKRO Polska dostępny będzie szeroki wybór jadalnych kwiatów i listków dekoracyjnych od producenta Ogrodnictwo Lawenda. W ofercie znajdą się m.in.: werbena cytrynowa, listki musztardowca, kwiaty ogórecznika oraz kwiaty i listki nasturcji.
MAKRO Polska stawia na cyfryzację i rozwija swoją aplikację na smartfony. Aplikacja MAKRO oferuje takie funkcjonalności, jak wirtualna karta klienta czy dostęp do gazetek promocyjnych.