Twój Partner w Biznesie

Menu
Dla mediów

Komunikaty prasowe

2 października 2023

Zbliża się piąta edycja Tygodnia Kuchni Polskiej

W warszawskiej restauracji Stolica Cafe odbył się Przedsmak Tygodnia Kuchni Polskiej – wydarzenie będące zapowiedzią listopadowego festiwalu organizowanego przez MAKRO Polska. Kolacji degustacyjnej towarzyszyła specjalnie przygotowana ekspozycja, która powstała na podstawie skojarzeń ponad stu szefów kuchni z polskimi smakami. Kolejne spotkania dedykowane mediom i influencerom odbędą się w Sopocie i w Krakowie.

więcej
1 września 2023

MAKRO Wine Club – program dla profesjonalnej gastronomii

MAKRO WINE CLUB to wyjątkowa inicjatywa, dedykowana przedstawicielom profesjonalnej gastronomii, którzy chcieliby poszerzyć swoją wiedzę z zakresu enologii. To nie tylko bogata wiedza o alkoholach z całego świata, ale również pełen pakiet porad, akcesoriów oraz usług.  

więcej
21 sierpnia 2023

Rusza Wielka Urodzinowa Loteria ODIDO

Wielka Urodzinowa Loteria ODIDO jest skierowana do wszystkich klientów sieci pod zielono-pomarańczowym szyldem. Do wygrania są nagrody dzienne, tygodniowe oraz główna o wartości trzydziestu tysięcy złotych. Loteria potrwa do końca września.

więcej
2 sierpnia 2023

Sezonowość i lokalność w kuchni roślinnej

Z roku na rok kuchnia wegańska i wegetariańska zyskują na znaczeniu. Jest to stale rozwijający się trend. Największym zainteresowaniem cieszą się mięsne zamienniki na bazie soi lub grochu w połączeniu z azjatyckimi smakami.

więcej
31 lipca 2023

Winostrefa, kącik kawowy i strefa bistro w sklepach ODIDO

Mały punkt gastronomiczny w ODIDO posiada wiele zalet. Dzięki takiej ofercie placówki mogą poprawić rentowność i strukturę marży, zyskując dodatkowe możliwości budowania lojalności konsumentów. Sieć oferuje swoim franczyzobiorcom rozwiązania dopasowane do różnej wielkości sklepów, uwzględniając także ich specyfikę sprzedaży.

więcej