Podczas uroczystej gali Gault&Millau, która odbyła się 27 listopada we Wrocławiu, wyłoniono najlepszych szefów kuchni w Polsce w 5 kategoriach. Partnerem gali była sieć hurtowni MAKRO Polska, która przygotowała ekspozycję inspirowaną barokiem.
Podczas uroczystej gali Gault&Millau, która odbyła się 27 listopada we Wrocławiu, wyłoniono najlepszych szefów kuchni w Polsce w 5 kategoriach. Partnerem gali była sieć hurtowni MAKRO Polska, która przygotowała ekspozycję inspirowaną barokiem.
Narracyjność jedzenia czy korzystanie z dóbr pola i łąki to najnowsze trendy w świecie gastronomii, jakie MAKRO Polska prezentowało na swoim stoisku na Gault&Millau Tour 2017. Sieć hurtowni była partnerem wszystkich czterech spotkań: w Warszawie, Poznaniu, Krakowie i Sopocie. Na laureatów i uczestników czekały karty klienta MAKRO ze specjalnymi ofertami.
Setki świetnych szefów kuchni, popisowe dania przygotowywane przez laureatów regionalnych nagród Żółtego Przewodnika, doskonała atmosfera i feeria smaków – mamy za sobą ostatnie w tym sezonie spotkania z cyklu Gault&Millau Tour. Partnerem wydarzeń była firma MAKRO Cash & Carry Polska, która zaprezentowała stoisko w formie jadalnego pola.
Setka znakomitych szefów kuchni, live cooking w wykonaniu pięciu najlepszych szefów regionu, dziesiątki rozmów i niezapomnianych smaków – drugie regionalne spotkanie Gault&Millau Tour 2016 za nami. Partnerem wydarzenia była firma MAKRO Cash & Carry Polska, która zarówno w Warszawie, jak i w Poznaniu, zaprezentowała stoisko w formie jadalnego pola.
Świetni szefowie kuchni, premierowe dania w wykonaniu laureatów regionalnych nagród i doskonałe smakowe doznania – tak najkrócej można podsumować pierwsze tegoroczne spotkanie z cyklu Gault&Millau Tour 2016 w Warszawie. ...
150 doskonałych szefów kuchni, 10 najlepszych firm, 5 regionalnych nagród, godziny rozmów i dziesiątki nawiązanych kontaktów - to wszystko już 6. czerwca podczas inauguracyjnego spotkania Gault&Millau Tour w Warszawie. Partnerem cyklu wydarzeń po raz kolejny została firma MAKRO Cash & Carry Polska.
9. maja odbyły się warsztaty fotografii kulinarnej zorganizowane przez Żółty Przewodnika Gault & Millau Polska i Olympus Polska. Wydarzenie skierowane było do szefów kuchni i dziennikarzy, a jego partnerem została firma MAKRO Cash and Carry Polska.