Oferta sieci MAKRO została poszerzona o sześć rodzajów wędlin z dziczyzny marki Żywiec. Wyroby wyróżniają się naturalnym pochodzeniem i mogą stanowić doskonałe przekąski premium.
Oferta sieci MAKRO została poszerzona o sześć rodzajów wędlin z dziczyzny marki Żywiec. Wyroby wyróżniają się naturalnym pochodzeniem i mogą stanowić doskonałe przekąski premium.
9. i 10. czerwca br. w Akademii MAKRO w Warszawie odbył się kolejny pokaz kulinarny z cyklu ,,Szef dla Szefów”. Tematem przewodnim była kuchnia włoska, a potrawy przygotował i zaprezentował szef kuchni Roberto Carcangiu.
Już 18. czerwca podczas wydarzenia Żarcie Na Kółkach zostaną wręczone Warszawskie Pyzy – nagrody dla najlepszych punktów z ulicznym jedzeniem. Organizatorem wydarzenia jest Gazeta Wyborcza, a nagrody dla zwycięzców ufunduje firma MAKRO Cash&Carry Polska.
Sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska w ramach wsparcia XXXI Światowych Dni Młodzieży zapewni m.in. specjalne oferty cenowe dla lokali gastronomicznych oraz produkcję 450 000 gotowych pakietów żywieniowych dla Pielgrzymów.
Świetni szefowie kuchni, premierowe dania w wykonaniu laureatów regionalnych nagród i doskonałe smakowe doznania – tak najkrócej można podsumować pierwsze tegoroczne spotkanie z cyklu Gault&Millau Tour 2016 w Warszawie. ...
150 doskonałych szefów kuchni, 10 najlepszych firm, 5 regionalnych nagród, godziny rozmów i dziesiątki nawiązanych kontaktów - to wszystko już 6. czerwca podczas inauguracyjnego spotkania Gault&Millau Tour w Warszawie. Partnerem cyklu wydarzeń po raz kolejny została firma MAKRO Cash & Carry Polska.
1. czerwca br. w Akademii MAKRO w Warszawie zorganizowane zostało spotkanie inauguracyjne Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016. Na uczestników wydarzenia czekało wiele atrakcji m.in. pokaz kulinarny oraz wystąpienia członków konkursowego jury: Agaty Wojdy, Pawła Oszczyka, Michała Brysia, Witolda Iwańskiego i Michała Kutra.